Het bestuur van Babsenvereniging Limburg:

Van links naar rechts…

Daisy van Herten, aspirant lid, Babs in Beesel

Floor Kengen, secretaris, Babs in Beek en Meerssen

Yvonne Nelissen, penningmeester, babs in Peel en Maas

Sandra van Halbeek, bestuurslid, Babs in Beesel

Riny Pletzers,  voorzitter, Babs in Maastricht

Statuten en Huishoudelijk Reglement:

Op Valentijnsdag, 14 februari 2013, is Babsenvereniging Limburg officieel opgericht door het ondertekenen van de statuten.
U vindt deze statuten hier.

In de eerste jaarvergadering, op 13 februari 2014, is het Huishoudelijk Reglement formeel vastgesteld.
U vindt het huishoudelijk reglement hier.

Wilt u lid worden?

Download hier het inschrijfformulier voor de Babsenvereniging: BVL-2019-Inschrijfformulier-leden

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap van Babsenvereniging Limburg loopt van 1 januari t/m 31 december.

Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren vóór 1 december van het kalenderjaar.
De opzegging gaat dan per 1 januari in.

Opzegging lopende het kalenderjaar gaat per 1 januari van het volgende jaar in zonder recht op restitutie van betaalde contributie.

U dient uw opzegging schriftelijk kenbaar te maken door een mail naar het secretariaat te sturen: babsenvereniginglimburg@gmail.com

U krijgt dan per mail een bevestiging van uw opzegging.