Het bestuur van Babsenvereniging Limburg:

Van links naar rechts…

Daisy van Herten-Langen, algemeen bestuurslid, Babs in Beesel

Floor Kengen, secretaris, Babs in Beek en Meerssen

Yvonne Nelissen, penningmeester, babs in Peel en Maas

Sandra van Halbeek-Cremers, algemeen bestuurslid, Babs in Beesel

Riny Pletzers,  voorzitter, Babs in Maastricht

Statuten en Huishoudelijk Reglement:

Op Valentijnsdag, 14 februari 2013, is Babsenvereniging Limburg officieel opgericht door het ondertekenen van de statuten.
U vindt deze statuten hier.

In de eerste jaarvergadering, op 13 februari 2014, is het Huishoudelijk Reglement formeel vastgesteld.
U vindt het huishoudelijk reglement hier.

Wilt u lid worden?

Download hier het inschrijfformulier voor de Babsenvereniging: BVL-2019-Inschrijfformulier-leden

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap van Babsenvereniging Limburg loopt van 1 januari t/m 31 december.

Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren vóór 1 december van het kalenderjaar.
De opzegging gaat dan per 1 januari in.

Opzegging lopende het kalenderjaar gaat per 1 januari van het volgende jaar in zonder recht op restitutie van betaalde contributie.

U dient uw opzegging schriftelijk kenbaar te maken door een mail naar het secretariaat te sturen: babsenvereniginglimburg@gmail.com

U krijgt dan per mail een bevestiging van uw opzegging.